Friesland


groepsaccommodatie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Friesland
Apollo Ameland
Apollo Ameland
http://www.apollo-ameland.nl

Boarnshiem
Groepsaccomodatie in friesland is geschikt voor een familiereünie of familie weekend voor groepen van 20 - 24 personen. de groepsaccomodatie kan tevens gebruikt worden als vergaderruimte in friesland of cursusruimte in friesland. de gehele accommodatie is op de begane grond, en daarmee geschikt voor gehandicapten (rolstoelvriendelijk). de groepsaccomodtie is geoutilleerd met een groepsruimte, moderne luxe keuken en een gezellig terras. op het terras kunt u prima een barbecue organiseren tijdens uw familiereunie. op de groepsaccomodatie boarnshiem wordt u gastvrij ontvangen voor een ontspannend verblijf op het friese platteland. in de directe omgeving vindt u een wandelroute en fietsroute om te wandelen of te fietsen. meer informatie over uw vakantie vindt u bij friesland vvv. in de directe omgeving van de groepsaccommodatie zijn voldoende attracties:zwembad, ijsbaan, dierentuin, schaatsbaan, natuur, fietsroutes, wandelrouters. de groepsaccomodatie ligt in de omgeving van: drachten, oldeboarn, sneek, heerenveen, tijnje, grouw,joure, gorredijk, leeuwarden, akkrum. de groepsaccomodatie is geschikt voor 15 personen, 18, 19, 21,23,25 personen.
http://www.boarnshiem.nl

De Boerkeri J
De Boerkeri J
http://www.deboerkeri-j.nl/

De Oorsprong
Groepsaccommodatie 'de oorsprong' is de oudste boerderij van schiermonnikoog. de oorsprong is zeer geschikt voor familiefeesten, bruiloften, personeelsfeesten, schoolreizen, introductieweken enz.
http://www.deoorsprong.nl

De Vrije Vogel
De Vrije Vogel
http://www.devrijevogel.nl

Doeksen
Doeksen
http://www.doeksen-groepsaccommodatie.nl

Gretha Hoeve
Luxe vakantiehuisje te huur in friesland; cv, tv, vaatwasser, bad
http://www.grethahoeve.com/

Groepsacc. De Landerij
Groepsacc. De Landerij
http://www.groepen.com/

Groepsacc. De Vrije Vogel
Groepsacc. De Vrije Vogel
http://www.devrijevogel.nl/

Groepsacc. De Zwanenkap
Groepsacc. De Zwanenkap
http://www.dezwanenkap.nl

Groepsacc. Het Toppunt
Groepsacc. Het Toppunt
http://www.hettoppunt.nl

Groepsacc. Vinkenhoeve
Vinkenhoeve - groepsaccommodatie voor: groeps/familie-vakantie, reunies en cursussen.
http://www.vinkenhoeve.nl/

Groepsaccommodatie Farm House
Farm-house.nl - de site van het kleinschalige farm-house hotel/pension/b&b is gelegen in een prachtig gebied in friesland, met veel vakantiemogelijkheden rondom. gunstige prijzen, persoonlijke aandacht. tevens work-house voor groepen, vergaderingen en het dream-house en pingo-houses de vakantiebungalows. mogelijkheid tot exclusief gebruik.
http://www.farm-house.nl

Groepsaccommodatie Meisje Loos in Woudsend
Meisje Loos biedt een gezellige kleinschalige groepsaccommodatie met veel comfort, voor max. 12 perosnen. Ideaal voor een zeilweek(end) of een midweek met vrienden of familie. U heeft de beschikking over: • 2 luxe slaapkamers (cap. 2-3 pers.) met KTV, badkamer en terras op het zuiden • 2 slaapkamers (cap. 2-4 pers.) met douche, toilet en wastafel op de gang • comfortabele huiskamer met KTV en houtkachel • een moderne open keuken met magnetron en afwasmachine • zonnig terras met uitzicht op de jachthaven
http://www.friesland-groepsaccommodatie.nl

Harsta Hoeve Logeerboerderij
Harsta hoeve
http://www.harstahoeve.nl

Paradiso
Groepsaccomodatie ameland
http://www.paradisoameland.nl

Recreatiecentrum Tjonger
Zeilen en zeilkampen in delfstrahuizen (frl)
http://www.tjonger.com/

Speerstra Zathe
Dit domein is geregistreerd door één van onze klanten voor toekomstig gebruik.
http://www.speerstra-zathe.nl

Tjeukemeer
Tjeukemeer
http://www.tjeukemeer.com

Zeilschool Pean
Zeilschool pean in het hart van friesland biedt zeilles, groepsaccomodatie verhuur en bootverhuur met poly-valken van uitstekende kwaliteit. pean is de plek voor actie, plezier en ontspanning. een locatie waar je goed leert zeilen, waar je met een groep een comfortabel onderkomen in onze kwaliteits accommodaties vindt en waar je prima boten kunt huren om in friesland rond te touren. daar gaan we ook in dit 40e jubileumjaar weer voor. jo binne tige wolkom!
http://www.pean.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid